emeliekm!

Kategori: Resor

London


Vilken resa (!!) men ack vad bloggen har fått lida.. På fyra dagar i London hann vi med massa shopping, två utekvällar, ett sjukhusbesök, många mackor, skavsår och skratt. Har nog aldrig njutit och trivts så bra i en stad som London, hela miljön och främst människorna är så underbara. Hade tänkt att skriva mer utförligt om hotell, restauranger, klubbar och promoters senare, låter det bra? Spenderade allt för mycket pengar men ack vad nöjd jag är med allt jag införskaffat mig! Vill redan nu åka tillbaka och en flytt dit ligger i bakhuvudet men vi får se hur jag gör med det, spännande iallafall!!

Sedan jag kom hem har jag bockat av tre jobbpass och laddar nu upp för en och en halv vecka i skolan för att sedan ta lov igen. För tillfället ligger jag i min säng och hostar, min förkylning har nämligen kommit tillbaka.. Men jag ska inte klaga för jag har njutit och haft ett toppenlov! Later, puss!

Resa bokad!

HAR BOKAT RESA TILL LONDON! Förra veckan satt jag och Mikaela och kollade på hotell i London och vips så hittade vi ett kap på ett hotell precis vid Oxford Street och utan att helt tänka så bokade jag hotellet. Direkt därefter satt vi och kollade på varandra som frågetecken och sa "Vad gjorde vi precis? Ska vi till London? SHIT VI SKA TILL LONDON". Komiskt men fruktansvärt roligt, sedan bokade vi flyg och även det hittade vi för en billig peng, så ja, den 6 mars åker vi till London för några dagar av fest, shopping och andra trevligheter. Vi har bland annat bokat in Mamma Mia musikalen, en tripp upp i The Shard och pratat med en promoter. Utöver det har vi två till kompisar som åker ner dagen efter oss så troligtvis lär vi fyra klubba tillsammans!

Är så taggad, har redan börjat skriva shoppinglista och räknar ner dagarna tills vi ska åka. Har varit i London förut men det ska bli så kul att åka tillbaka och inte bara göra de typiska "turist-sakerna" utan leva lite som en local också! Har ni några tips på vad man kan göra i London? Bra restauranger? Bästa klubbarna? Vad får man inte missa? HIT ME!

Upp